Over ons

 
Oprichter van ‘Dees Nv’ is Dirk De Graeve, die reeds meer dan 30 jaar actief is in de wereld van theatereffecten, shows, evenementen en dergelijke meer. Als Europese rots in de branding van het wereldvermaarde, Engelse bedrijf ‘LeMaitre’ mag hij rustig een ‘specialist’ genoemd worden van alles wat met binnenvuurwerk, ontploffingen en andere theatereffecten te maken heeft. 
 
Dat begreep ook dé Belgische vuurwerkmaker bij uitstek Van Cleemput, die zijn krachten bundelde met ‘Dees’ en wat resulteerde in een ‘vaste stek’ (lees: winkel) in het hartje van Brussel. Daar wordt alles gecentraliseerd en kan iedereen die zich met vuurwerk en/of andere speciale effecten bezig houdt verder geholpen worden.
 
Huidig manager van Dees Nv is Stef Gies, sinds jaar en dag "rechterhand" van Dirk. Stef verdiende krediet, respect én geloofwaardigheid in de goochelwereld en evolueerde, in het kielzog van Dirk, mee tot een betrouwbare en gerespecteerde schakel van een bloeiend geheel. Ook voor hem zijn begrippen als "klantvriendelijkheid" en "service" van primordiaal belang. Samen met de mensen ‘op het veld’, die zorgen voor de installaties en het verwezenlijken van de projecten, zorgt hij voor een haast vaderlijke behandeling van elke opdracht. Steeds met respect voor de eisen van de klant en altijd op zoek naar de beste oplossing binnen ieders budget!
De norm binnen het team is duidelijk: het gaat steeds om professionele specialisten die weten waarmee ze bezig zijn en die veiligheid boven alles stellen. Dit vormt ongetwijfeld het succes van de zaak. 

Bij ‘Dees’ geen plaats voor improvisaties en experimenten. Althans niet op het ‘moment van de waarheid’ bij de eigenlijke vertoning.